All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Daca te rog poti sa te uiti peste reclamatie? (multumesc anticipat)

   

 5. Leo

  Spawnerele se castiga din colossus/legendary crate keys care se dau la event.
 6. Mighty

  1) Sectiune: SkyBlock. 2) Sugestie/propunere?: Sa se adauge shop de spawnere.
 7. Earlier
 8. PatriciaAdv

  Nick:PatriciaAdv Dovada(poza cu *Blockuri minate* din scoreboard):file:///C:/Users/corob/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2019-05-05_22.57.55.png Alte precizari:.
 9. Aledorito7u7

  Nick: Aledorito7u7 Dovada(poza cu *Blockuri minate* din scoreboard): https://imgur.com/a/VpKLj1i Alte precizari: -
 10. Lightt_

 11. Lightt_

  Nick: Lightt_L Dovada(poza cu *Blockuri minate* din scoreboard): http://prntscr.com/nknl8h Alte precizari: cf
 12. Lightt_

  Nick: Lightt_L Dovada(poza cu *Blockuri minate* din scoreboard): http://prntscr.com/nknl8h Alte precizari: cf
 13. Areanydd

  Concurs Prison Azi se aleg castigatorii concursului ** Cine are cele mai multe blockuri minate** Toti participantii trebuie sa lase un topic cu modelul de mai jos: Nick: Dovada(poza cu *Blockuri minate* din scoreboard): Alte precizari: Aveti timp pana la ora 18:00
 14. DRKBLOOD987

  1)Sectiune: Assassins 2)Sugestie/propunere?: Promovarea moderatorului pe nume Barnimaster10 Deoarece este un staff care isi face foarte bine treaba si ajuta pe toata lumea!!
 15. Kakeshi

  1) Sectiune: Skyblock 2) Sugestie/propunere?: Adăugarea unui plugin care funcționează astfel: In chat,este scris un cuvânt.Primul player care scrie in chat cuvantul respectiv primește un bonus(bani,iteme etc )
 16. nicollo

  1)Sectiune:Survival/Skyblock 2)Sugestie/Propunere Sa adaugati shop mai complex si mai ales posibilitatea de a cumpara de exemplu 2/4+ stack
 17. Snake_BFS

  cu 8 torte m-am referit doar la colturile cubului
 18. Snake_BFS

  1)Sectiunea:Survival 2)Propunerea:Sa se adauge un fel de Bot in care cu 8 torte pui un cub gen 8 pe 8 iar dupa aia Bot-ul acela sa mineze automat area acea
 19. TheKingOfGold

  1) Sectiune:Survival 2) Sugestie/propunere?: Sa se adauge un warp , gen /warp mall si acolo fiecare sa si poata imprumuta un magazin pt cateva zile , iar in acel magazin poate pune ce vrea el si poare vinde orice . 
 20. Leo

  Va multumim tuturor pentru propuneri. Multe dintre acestea o sa fie luate in considerare in acest update v2. Mai asteptam!
 21. DumiRO

  1) Sectiune: SkyBlock2) Sugestie/propunere?: Ca membru Staff as vrea ca sa mai bagati permisiuni la gradul de Admin si nu numai, deci efectiv Moderatorul si Adminul is cam aceleasi grade (la permisiuni ma refer), aproximativ 90%-95% au aceleasi permisiuni. Gen Adminul ar trebui sa aiba acces la mai multe comenzi zic eu. HAI CU UPDATE-UL!
 22. Nicu01

  1) Sectiune:SkyBlock2) Sugestie/propunere?:Minioni mai ieftini.
 23. Nicu01

  1) Sectiune:Survial2) Sugestie/propunere?:Sa se adauge un sistem de referal gen sa luam bonusuri pe playeri adusi.
 24. Nicu01

  1) Sectiune:SkyBlock2) Sugestie/propunere?:Sa adaugati la miner legare la chest cu mancare automat
 25. Nicu01

  1) Sectiune:SKYBLOCK2) Sugestie/propunere?:Sa adaugati minion crescator sa inmulteasca animalele mai exact vacile
 26. zBlack_

  1) Sectiune: Survival 2) Sugestie/propunere?: Să fie adăugată comanda "/marry". ( și shop-ul să fie mai complex , adică să poți cumpăra aproape tot.) să se introducă un sistem de "Daily Rewards". 1) Sectiune: Global 2) Sugestie/propunere?: să se adauge un sistem nou de sancțiuni pe server. de exemplu (AdvancedBan). să fie adăugată comanda "/report" , astfel încăt să le fie jucatorilor sa raporteze un hacker mai ușor.
 27. Skeilet

  1) Sectiune:Survival. 2) Sugestie/propunere?: Sa fie băgat si End.ul.
 28. Ciobi

  1) secțiunea: survival 2)sugestie /propunere: shopul de pe server sa fie cât mai personalizat, sa poți găsi cam orice Costumeenchant ar fi foarte ok ar tine jucătorii atrași de farm exp Fly în nether Sa fie reintroduse doungenurile subterane și piramidele din ocean și desert Și dacă sar putea adauga beneficiile de la versiunile noi, gen corăbiile din ocean Un sistem de rank unde sa poți avansa la rank cu o suma de bani nu credite
 1. Load more activity