Jump to content

Bun venit pe PIXELSTACK.NET

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.
Viziteaza magazinul nostru
Noutăți
 • Bun venit pe pixelstack.net!
 • Deschiderea serverului mc.pixelstack.net va fi in iarna.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/18/2018 in all areas

 1. 2 points
 2. 2 points
 3. 2 points
 4. 1 point
  Nume:Andrei Vârstă:14 Județ/Oraș:Bucuresti Hobby-uri:Iesitul in oras cu prietenii Ocupație:Momentan merg la scoala De unde ai auzit de PixelStack.Net?:Am auzit ca se inchide Moonland si ca aceasta este comunitatea noua Serverul pe care joci :Momentan astept sa se deschida sv nu am mai jucat mc Contact :xAndreixD#0963(discord) Ce îți place la comunitatea PixelStack.Net?:Logo-ul este fain
 5. 1 point
  Numele tău real: Florin Vârsta ta reală: 14 Sectiunea pe care doresti gradul: SkyBlock Primele 7 cifre din CNP: 5030914 Nickname-ul tău: zFlorinFTW_ Descrierea ta personala: Salut, ma numesc Florin-Cristian, am 14 ani si stau in FRANTA, m-am nascut in Romania dar parintii mei au vrut sa am viitor-ul in Franta. Sunt haios, glumet si de treaba, imi place foarte mult mancarea si cola. ID-ul tău de Discord: zR3KT#2543 Interval orar de joc: Inca nu m-am gandit. Motivul pentru care dorești să intri în STAFF: Motivul cu care doresc sa intru in STAFF e ca am fost Manager + OP pe GTA V la server-ul " MultyPlay " dar, din pacate cont-ul meu a fost spart si owner-ul ( xVicoBT_RO ) m-a dat afara din staff. Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?": II voi spune " Salut, (player) te voi ajuta eu, prima data trebuie sa te distrezi, sa te bucuri te acest server pentru ca mai incolo o sa te obisnuiesti si o sa iti placa la nebunie ! daca nu stii cum se joaca o sectiune du-te pe YouTube si cauta, te va ajuta. " Ai citit regulamentul?: E prea lung si complex... Alte precizări: Multumesc Anticipat.
 6. 1 point
  ● 1. Nume:Andrei● 2. Vârstă:16● 3. Activitate forum:Nu am momentan.1 post.● 4. Număr de posturi pe forum:1.● 5. De ce dorești să fii helper pe forum?:Deoarece,doresc sa ajut.● 6. ID Discord:Andrei#8607.● 7. Cât timp poți acorda forumului pe zi?:3 ore.● 8. Alte comentarii:Nu am.
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
  Contra pentru ca ai doar 1 post. Succes data viitoare.
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
  Contra nu cred ca esti destul de matur pentru acest grad.
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
  Bun venit. Speram sa te distrezi.
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
  Moonland e istorie. Sa nu judecam după trecut.
 25. 1 point
×