Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lilian.

Membru
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lilian. last won the day on October 25 2018

Lilian. had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Lilian.

 • Rank
  Staff Global

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lilian.

  Forum - Designer Server - Supreme
 2. Lilian.

  Forum - Moderator Server - Operator
 3. Lilian.

  Mai faci multe posturi ampulea?
 4. Lilian.

  Forum Administrator Server Administrator
 5. Numele tău real:Lilian Vârsta ta reală:15 Primele 7 cifre din CNP:5030907 Nickname-ul tău:Mynerlock O poza cu statistica ta de pe server: Descrierea ta personala:Ma numesc Lilian,locuiesc in Republica Moldova si am varsta de 15 ani.Sunt o persoana glumeata cand este nevoie dar si seriozitatea si responsabilitatea sunt unile din calitatile mele care le folosesc doar cand este nevoie.Mereu am un program destul de incarcat deoarece ma ocup cu multe lucruri.Imi place sa practic unele sporturi precum fotbalul,volei,baschet si sa ma tin mereu in forma.Nu cred in divinitati precum "Dumnezeu" sau "Satana" si din acest motiv incerc sa-mi traiesc viata intr-un mod mai "extrem".Sunt o persoana prietenoasa si care ii place sa comunice.Am unele defecte ca de exemplu ma pot enerva destul de rapid si cateodata nu gandesc bine si pot face multe lucruri de kkt.Cam atat am avut de spus totusi va urez tuturor o zi buna! ID-ul tău de Discord:Lilian.#2165 Interval orar de joc:In timpul weekend-ului de la 10:30-13:00,17:00-20:30,iar in timpul scolii 15:30 sau 16:30-17:30,19:30-21:30 Motivul pentru care dorești să intri în STAFF:Doresc sa intru in echipa staff a acestei comunitati deoarece doresc sa o ajut cu toata experienta mea si sa incerc sa o aduc intr-un pas cat mai bun.Mai doresc sa cunosc persoane noi si sa experimentez alte lucruri. Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?":Pai in general depinde si de sectiune,pe Skyblock ar fi cam asa:"Pai in primul rand iti urez bun venit si distractie placuta pe server.Dupa pentru a creea o insula foloseste comanda "/is".Daca-ti place aceasta comunitate te-as ruga sa folosesti comanda "/vote" si acolo iti va aparea un link unde poti intra ca sa votezi acest server.Cand votezi primesti si unele beneficii deci este un lucru destul de OP daca stai sa te gandesti.Pentru a primi un kit foloseste comanda "/kit starter".Pentru a avansa in Rank trebuie sa scrii comanda "/rankup" iar daca ai suma potrivita primesti acel Rank".Pentru Survival:"Salut,iti urez bun venit si distractie placuta pe server.Survival este o sectiune destul de usoara si simpla,pe ea in general supravetuiesti.Ca sa te teleportezi intr-un loc random foloseste comanda "/warp rtp" iar acolo vei fi teleportant la un buton unde trebuie sa apesi pentru a fi teleportat.Pentru a primi kit-ul membrilor foloseste comanda "/kit start" iar acolo primesti unele iteme destul de bune pentru inceput.Daca iti place acest server te-as ruga sa scrii comanda "/vote" iar acolo gasesti un link unde ar trebui sa intrii si sa votezi acest server.Cand votezi primesti niste key-uri cu care deschizi unele cutii de unde iti pot pica foarte multe iteme OP.Iti urez din nou o distractie placuta pe server".As putea zice pentru toate sectiunile dar ar fi cam mult de scris. Ai citit regulamentul?:E prea complex si lung.. Alte precizări:Multumesc Anticipat!
 6. Lilian.

  Din cate observ am primit unban.Astept T/C.
 7. Lilian.

  .
 8. Lilian.

  8
 9. Nickname-ul tau:Lilian846/Minerlock Nickname-ul STAFF-ului care ți-a dat ban:Robyyyyyy/Console Dovezi F3(obligatoriu) :Nu prea am dovezi dar Robi/Myst stiu toate intamplarile Sectiunea:Global(Hub) Descrie situatia:Pai acum ceva timp am facut cateva "rautati" daca le pot zice asa comunitatii si Robi daca e putin cam disperat ma baneaza ca sa nu mai auda de mine =)).Am ban ip ca sa stiti. Alte precizări:Nu am mai nimic de spus.
 10. Lilian.

  Up
 11. Lilian.

  Din punctul meu de vedere am vazut si eu acest lucru.Cam multe favorizari se fac in ultima vreme.Chiar daca nu sunt un membru staff am zis sa-mi expun si eu parerea printr-un post.O zi buna la toti!
×