Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

rataveveroi

MC - STAFF
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rataveveroi

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

22 profile views
 1. rataveveroi

  cerere buna si satisfacatoare
 2. rataveveroi

  descriere slaba
 3. rataveveroi

  Doresc sa fac un anunț,voi fi plecat timp de 3 zile la munte începând de astăzi, asa ca dacă doriți sa votați, puteti. Dar, rog pe cel ce se ocupa cu secțiunea assasins sa îmi răspunda cu acceptat sau respins peste 3 zile. Mulțumesc!
 4. rataveveroi

  Nume:Gheorghe Prenume:David Vârstă:15 Județ/Oraș:Râmnicu Valcea Hobby-uri:snooker Ocupație:Elev De unde ai auzit de PixelStack.Net?:De pe website-ul minecraft-mp. Serverul pe care joc:Ma joc pe pixelstack Contact : Discord:Rataveveroi ur fr13nd#7326 Ce îți place la comunitatea PixelStack.Net?:Pentru ca este o comunitate bine conturata și ingrijita
 5. rataveveroi

  Numele tău real:Gheorghe David Stefan Vârsta ta reală:15 Primele 7 cifre din CNP:5030918 Nickname-ul tău:Rataveveroi Descrierea ta personala:Salut Ma numesc David si am 15 ani.Sunt din orasul ramnicu valcea,si pot spune despre mine ca sunt o persoana cu un caracter valoros.Imi place sa lucrez alaturi de echipa sau de prieteni,sunt glumet,dar si serios cand este nevoie.Imi plac jocurile,dar cui nu ii plac ;)?.De asemenea,sunt foarte serios si am bunul simt.Nu in ultimul rand,am un vocabular vast si curat,plin de expresii bogate la randul lor. ID-ul tău de Discord:Rataveveroi ur fr13nd#7326 Interval orar de joc:17:00-24:00(in aceste ore pot intra),dar de obicei ma joc intre orele 18:00-23:00 sau 21:00-24:00 Motivul pentru care dorești să intri în STAFF:Doresc sa intru in acest staff ca sa pot crea o prietenie cu ceilalti playeri si sa imbunatatesc atat moral cat si prin alte metode serverul. Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?":Voi raspunde in acest fel:"Pe acest server,poti face orice doresti,deoarece nu exista o regula anume pentru asta.Dar inafara de asta depinde si tipul sectiunii,pentru ca daca esti pe skyblock,va trebui sa iti creezi propria insula si sa o imbunatatesti." sau pur si simplu pot raspunde "Sa te distrezi :)" Ai citit regulamentul?:E prea complex si lung.. Alte precizări:Multumesc pentru acordarea atentiei citirii acestei aplicatii si un an nou fericit!
×