Jump to content
Noutăți
 • Bun venit pe pixelstack.net!
 • Deschiderea serverului mc.pixelstack.net va fi in iarna.

TheLeak

Manager
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About TheLeak

 • Rank
  Iubita lui Myst
 • Birthday 02/12/2001

Recent Profile Visitors

78 profile views
 1. Cererea ta a fost analizata, iar raspunsul este pozitiv. Ai 48 de ore la dispozitie sa imi dai add pe discord: TheLeak#3581 O zi buna.
 2. TheLeak

  cerere helper

  Cererea ta a fost analizata, iar raspunsul este negativ. O zi buna.
 3. TheLeak

  Kiss or Shot

  Kiss, my special.
 4. Cererea ta a fost analizata iar raspunsul este negativ. O zi buna.
 5. Cererea ta a fost analizata, iar raspunsul este pozitiv. Ai 48 de ore la dispozitie sa imi dai add pe discord: TheLeak#3581 O zi buna.
 6. Cererea ta a fost analizata, iar raspunsul este pozitiv. Ai 48 de ore sa imi dai add pe Discord: TheLeak#3581. O zi buna.
 7. Cererea ta a fost examinata, iar raspunsul este negativ. Si vei primi un warn, deoarece ai facut cererea la misto. O zi buna.
 8. Au trecut cele 24 de ore de cand a fost facut topicul.
 9. Reguli legate de portofolii şi deţinătorii acestora: 1. Titlul topic-ului treuie să arate aşa: [Portofoliu] Nick-ul tău sau [Creaţii] Nick-ul tău. 2. Este interzisă postarea de creații cu conținut pornografic, publicitar, jignitor, rasist sau ofensator. Sancţiune: Delete topic + Warn. 3. Aveţi voie să faceţi 'up' la topic, odată la 24 de ore de la ultimul post, iar acesta trebuie să conţină minim o lucrare nouă. 4. Dacă într-un portofoliu nu s-au mai postat creații de peste 7 zile, poate fi inchis de către un Designer, iar el va fi deschis la cererea deţinător-ului portofoliului. 5. Orice portofoliu trebuie să conțină cel puțin 4 creații, în caz contrar se va închide! 6. Nu faceti posturi de genul: frumos, gg, foarte frumos, bravo etc. - se considera post-hunt. 7. Nu postaţi intr-un interval mai mic de o zi lucrări noi, folosiţi butonul de edit pentru a adăuga alte creaţii.(Excepţie doar dacă nu vă încap imaginile intr-un singur post). 8. Trebuie sa postati minim 3 avatare/o lucrare creativa ( banner,logo,web-design ) per post.
 10. Model: 1. Numele celui provocat: 2. Tip de lucrare (ex: avatar/semnatura/banner): 3. Stock / render: 4. Dimensiune: 5. Text: 6. La ce număr de voturi se încheie bătălia: 7. Persoana la care se trimit lucrările: 8. Termen limita: Reguli: 1. Orice membru poate vota, atâta timp cât are minimul de cunoştinţe în materie de design şi / sau PhotoShop. 2. Nu aveți voie să participați cu lucrarea altcuiva , deci prin urmare nu aveți voie să faceti RIP. Se va sancţiona cu +2 Warn (şi remove pentru Designeri). 3. Nu aveți voie să participați cu o lucrare deja făcută dinaintea competiţiei, dacă nu este postată sau prezentată cuiva puteți participa. 4. Nu aveți voie să dezvăluiți autorii lucrărilor.
×