Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Eranus4

MC - STAFF
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eranus4

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eranus4

  Znach nu eu am dat kick eu am primit
 2. Eranus4

  http://imgur.com/F7PIy6l http://imgur.com/hjaWGvV Vezi o aseamnare la numele de dis si cel de pe mc
 3. Eranus4

  Din moment ce tu esti maxim si ai intrat prima oara agresiv si mai facut sclav si eu am avut ordin de la xiremen sa dau ban la acest personaj.Tu ai intrat pe alt cont si ai inceput sa ma faci sclav si pe servarul de dis.
 4. Eranus4

  Nu sunt dovezi.Puteai macar sa ai faci o poza
 5. Eranus4

  Znach pot sa ma refer la multe chesti
 6. Eranus4

  Nu ai tu ideie la ce mam referit sunt atatea cuvinte cu mm.
 7. Eranus4

  Nickname-ul tau:eranus4 Nickname-ul celui reclamat:ImIonut_ Descrierea incident:Eram pe server si am scris pe cat mm si ImIonut_ in 10 secunde mi-a dat mute cu motiv limbaj. Dovezi (Poze/Video): Alte precizări:Cheers.
 8. Eranus4

  nu se ia kick de anti-cheat si eu eram baguit si ma dat afara si nu am intrat pe sv si plecasem dupa pe dis mesaj de la alpha cu control control dupaia mi-a zis sa zic da sau nu si nu am zis nimic si mi-a dat ban
 9. Eranus4

  si cum mai luat la contol cand nu eram pe sv
 10. Eranus4

  Faci ce vrei oricum tot de partea o sa pice tot pentru ca esti staff.Pleyeri normali nu sunt avantajati cu nimic aici
 11. Eranus4

  Nickname-ul tau:eranus4 Nickname-ul celui reclamat:DieAlphaEntev Descrierea incidentului:Pai am intrat pe server nu am stat mai mult de 10min si am luat kick dupaia nu am mai intrat si Acest membru staff imi da mesaj pe discord cu control control si tot el zice ca eu sunt de vina ca refuz control.Dar din moment ce eu nu sunt pe server si tu imi dai msj pe dis cu control control si dupaia imi dai ban tot vina mea e ca ama refuzat control?. Data:8.12.2018 Dovezi (Poze/Video): Alte precizări:Cheers.
 12. Eranus4

  Nickname-ul tau:Eranus4 Nickname-ul celui reclamat:xImTox_ Descrierea incidentului:Incidentul sa intamplat in ziua de 12.3.2018/ora 17:30 si am primit mute pentru ca chemam lumea la warp pvp si am scris alta propozitie si dupaia all warp pvp si am primit mute 10min pentru spam Data:12.3.2018 Dovezi (Poze/Video): Alte precizări:Staff incapabil rezolvati va rog.
×