Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lemon

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lemon last won the day on January 9

Lemon had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Lemon

 • Rank
  Staff SkyBlock

Recent Profile Visitors

144 profile views
 1. Lemon

  Modelul a fost updatat... Din nou
 2. Lemon

  Modelul a fost updatat.. Din nou
 3. Lemon

 4. Lemon

 5. Lemon

  VARSTA MINIMIMA ESTE DE 14 ANI PS: ORICINE ARE UN CNP! DACĂ VREI SĂ ÎL ȘTI ÎNTREABĂ UN PĂRINTE SAU UITĂ-TE ÎN CARNETUL DE NOTE
 6. Lemon

  Este de la server, momtenan este in mentenanta si se va rezolva.. Daca nici dupa mentenanta nu iti merge da refresh cum iti spune acolo si totul ar trebui sa fie ok.
 7. Lemon

  Motiv: Orele sunt destule, cnp correct, descriere buna
 8. Lemon

 9. Lemon

  Nu am acolo spune minim 50
 10. Lemon

  Staff-ul nu raspunde de itemele pierdute / furate. Cer
 11. ● 1. Nume: Lemon● 2. Vârstă: 15 [Am facut acum in septembrie] Primele 7 cifre din CNP: ● 3. Activitate forum: Obisnuita [Nici prea mult nici prea putin]● 4. Număr de posturi pe forum: 51● 5. De ce dorești să fii helper pe forum?: Păi ce aș putea spune, cred ca as fi un canditat bun pentru ca imi place mai mult pe forum ca pe joc si as putea modera. Chiar daca cateodata fac greseli cred ca le pot intrepta.● 6. ID Discord: Lămâie#2019● 7. Cât timp poți acorda forumului pe zi?: 7h [Sunt mai mult on pe forum decat pe joc]● 8. Alte comentarii: Nu
 12. Lemon

  MODEL NERESPECTAT Numele tău real: Vârsta ta reală: Primele 7 cifre din CNP: Nickname-ul tău: Timp petrecut pe server(poza la statistici): Descrierea ta personala: ID-ul tău de Discord: Interval orar de joc: Motivul pentru care dorești să intri în STAFF: Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?": Ai citit regulamentul?: Alte precizări: Atenție!! Cererile ce nu au o descriere de minim 25 de cuvinte sunt automat respinse. Descrierea trebuie sa fie una OOC ( Out of Character ) nu despre experienta voastră din joc sau despre cate hobby-uri aveți. Exemplu de poza la statistici: MAI TRECETI SI VOI PE LA MODEL!
 13. Lemon

  Nickname-ul tau: L3monz Nickname-ul celui reclamat: Cristiii Descrierea incidentului: Păi ce aș putea să spun, dă grade moca, pentru că „cunoaște” acea persoană. Eu cred că trebuie prin cerere, și muncit pentru grad nu așa din plesneala. Data: 24/12/2018 Dovezi (Poze/Video): Click aici Alte precizări: Sper să ia remove, și Cristiii warn. Mersi DarK pentru idee.
 14. Lemon

  MODEL NERESPECTAT Numele tău real: Vârsta ta reală: Primele 7 cifre din CNP: Nickname-ul tău: Timp petrecut pe server(poza la statistici): Descrierea ta personala: ID-ul tău de Discord: Interval orar de joc: Motivul pentru care dorești să intri în STAFF: Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?": Ai citit regulamentul?: Alte precizări: Atenție!! Cererile ce nu au o descriere de minim 25 de cuvinte sunt automat respinse. Descrierea trebuie sa fie una OOC ( Out of Character ) nu despre experienta voastră din joc sau despre cate hobby-uri aveți. Exemplu de poza la statistici:
×