Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cristiii

Manager
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cristiii last won the day on December 20 2018

Cristiii had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Cristiii

 • Rank
  Staff-Manager

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cristiii

 2. Cristiii

  Casa ta luase foc iar Mario incerca sa te ajute stingand flacarile
 3. Cristiii

  A primit intrebari pe privat discord legate de regulament, acesta a fost citit, dar nu a fost luata initial in considerare "cheia" din regulament " E prea complex si lung..".
 4. Cristiii

  Am primit dovezile pe privat. Ai fost sanctionat corect! O zi buna!
 5. Cristiii

  Astept dovezile pe privat de la MaxiPvp
 6. Cristiii

  https://imgur.com/VAZ879k Nu esti demn de server-ul nostru! Maximm3214
 7. Cristiii

  t/c
 8. Cristiii

  Motivele sunt mai sus. O zi buna!
 9. Cristiii

  Motivele mai sus. O zi buna!
 10. Cristiii

  Staff-ul nu raspunde de itemele furate / pierdute. O zi buna!
 11. Cristiii

  https://imgur.com/a/MGaahAf Am taiat sa se vada mai bine
 12. Cristiii

  Nickname-ul tau: Cristiii Nickname-ul celui reclamat: xImTox_ Descrierea incidentului: Prima data a spus eranus04 "mamicata", nefiind un cuvant vulgar sau cu scop de a instiga la cearta, iar apoi am spus si eu "Mie nu imi dai mute pentru mamicata?" Data: 02.12.2018 11:50 Dovezi (Poze/Video): https://imgur.com/a/8cmSNnm Alte precizări: Vreau sa fie sanctionat!
 13. Cristiii

  Multumesc, consider ca am procedat cum trebuia la punctul 8, am respectat modelul actual de cerere pentru T-Helper
 14. Cristiii

  Numele tău real: Cristi Iulian Vârsta ta reală: 16 ani si 10 luni Primele 7 cifre din CNP: 5020317 Nickname-ul tău: Cristiii Descrierea ta personala: Sunt un adolescent care usor, usor devine adult, am invatat cum e sa muncesti, cum e sa nu dormi noptile din cauza asta, cum e sa te intretii singur si sa renunti la tot pentru o noua viata ( M-am mutat in Anglia de aproximativ 4 luni si am luat-o de la zero cu aprope tot ), dar cu toate astea inca imi place sa imi pierd putinul timp liber la calculator pe un joc "creativ" care de cele mai multe ori iti pune imaginatia la treaba :). Imi place sa comunic cu persoane noi fie ele intr-un joc fie face to face si cu asta cred ca am reusit sa spun cate ceva interesant despre mine. ID-ul tău de Discord: Cristiii#3112 Interval orar de joc: Luni - Miercuri [ 20:30-02:00 ] Joi - Duminica [ Nu am un program fix deoarece mai si muncesc part-time ] Motivul pentru care dorești să intri în STAFF: Deoarece as vrea sa am o imagine buna in fata celorlalti playeri si sa incerc sa ofer o imagine buna unui server nou deschis aratand ca are un staff cumsecade. Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?": Treaba mea pe acest server este sa mentin un chat cu un vocabular civilizat si am obligatia sa raspund la intrebarile celorlalti playeri pentru ai ajuta in diferite situatii sau cauze de nestiinta, precum si sa ii sanctionez pe cei ce incalca reguliile impuse pe acest server. Ai citit regulamentul?: "E prea complex si lung.." Alte precizări: Daca se poate sa imi schimbati nickname-ul pe forum din Chockpick in Cristiii as fi recunoscator. Mersi anticipat.
×