Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

clanin3

VIP
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About clanin3

 • Rank
  Staff SkyBlock

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. clanin3

  Nu esti in masura sa votezi la aplicatii staff. ON: Nu stiu ce sa spun, la tine e mai special cazul, dar hai pro.
 2. clanin3

  Nu esti normal :))) nu trebuia sa dai si poza cu buletinu. Sa zicem
 3. clanin3

  Cum sa fie ma de pe internet daca el spune ca exista Shader si textura? =)))). Vezi ca astea-s cele mai cunoscute tipuri de case, baietas. Trebuia sa iei ceva "pe care nimeni nu le cunoaste", vorba aia.
 4. Numele tău real: Alex Vârsta ta reală: 19 Primele 7 cifre din CNP: 1990325 Nickname-ul tău: bayzzee123 Timp petrecut pe server(poza la statistici): https://imgur.com/a/nFmQR6q Descrierea ta personala: Salut! Mă numesc Alex și locuiesc în Maramureș, un judet care isi pastreaza traditiile intacte si unde te poti relaxa oricand. Sunt un băiat cu simțul umorului, cu glumele mereu la el, uneori chiar și când nu trebuie. Îmi place să dezvolt lucrurile pe care mă axez, ca de exemplu un WebPanel, un plugin pentru Minecraft, ș.a.m.p. . Dimineața când mă trezesc mă gândesc la ce voi face pe viitor, ce îmi va oferii soarta. Eu nu cred în "Rai" sau in "Iad", de aceea fac totul fără frică sau fără gândul că după moarte voi ajunge intr-un loc anume. Comunic mult cu persoanele străine pentru a îmi face noi colegi, noi amici, sau poate chiar noi "frați". Am un singur defect, mă enervez prea rapid. Atunci când mă enervez rapid încep să spun "poezii din Vadim", în cazul în care v-ați prins. Am 1,70m inaltime, barba scurta si par blond. Acesta sunt eu, mai multe veți afla despre mine pe parcurs. ID-ul tău de Discord: Susheela #0102 Interval orar de joc: 18:00 - 19:00 si seara 22:00 - 00:00. Motivul pentru care dorești să intri în STAFF: Principalul motiv pentru care doresc să intru în STAFF este pentru a încerca lucruri noi, alături de persoane noi (sau vechi în unele cazuri). Consider că îndeplinesc toate conditiile pentru a putea a mă alătura în această echipă cu scopul de a coopera cu persoane minunate - jucătorii ce au nevoie de ajutor - și cu colegii din aceasta. Doresc a dezvolta sectiunea prin toate forțele mele posibile, astfel ca aceasta să fie cea mai jucată secțiune de pe server. Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?": I-aș explica principiul fundamental al secțiunii, anume supravietuirea si anumite sisteme. Pe lângă acesta, i-aș explica cum să-și plaseze protectia, cum poate avansa în rank și, desigur, cum poate să câștige bani și să devină cel mai bun. Ai citit regulamentul?: E prea complex si lung.. Alte precizări: Sa vina toti haterii.
 5. clanin3

  Ce glume despre mame ba? M-a luat cu "fa", i-am zis sa-i zica lu' ma-sa asta. Mama, ce amuzant e. Fiti maturi, ce dracu.
 6. clanin3

  Nickname-ul tau: bayzzee123 / clanin3 Nickname-ul celui reclamat: lil_tentation (ce nume fain, zici ca esti gradinar) Descrierea incidentului: Asta e injuratura bai copile. Data: Azi, 8:05 Dovezi (Poze/Video): https://imgur.com/a/dSGDM1e Alte precizări: Bafta
 7. clanin3

  Nickname-ul tau: bayzzee123 / clanin3 Nickname-ul celui reclamat: MaxiMPvP Descrierea incidentului: E un agramat si un analfabet functional, nu stie ca "ma-ta" inseamna "maica-ta". Mai treci, copile, pe la scoala. Data: Heute, 03.01.2019 8:05 Dovezi (Poze/Video): https://imgur.com/uHffB7P Alte precizări: Du-te la scoala
 8. clanin3

  Reclamatie aiurea.
 9. clanin3

  Reclamatie aiurea.
 10. clanin3

  Reclamatie aiurea.
 11. clanin3

  Dovezile taiate/editate nu se iau in considerare.
 12. clanin3

  Nu primeste nimic, dovezi insuficiente.
 13. clanin3

  Sanctiunea ramane.
 14. clanin3

  Respins, motive mai sus.
 15. clanin3

  Daca ai 14 ani, de ce nu iei primele 7 cifre din CNP? Respins.
×