Jump to content
Noutăți
 • Bun venit pe pixelstack.net!
 • Reduceri de 50% pe store.pixelstack.net!

zNachos

MC - STAFF
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About zNachos

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

35 profile views
 1. Astăzi e prima zi cand te vad pe server. CNP-ul nu corespunde cu vârsta ta. Descrierea personală este slabă la fel și motivul ptr care doresti sa intri în staff.
 2. Te rog frumos sa termini, nu ai voie să votezi cât timp nu ai gard, poti sa fii sancționat cu warn.
 3. Pe server nu dai dovada de cei 17 ani, injurii playerii și te cerți cu ei, cât și pe membrii staff iar motivul pentru care vrei sa intri în staff e banal.
 4. Nu esti activ. La vârsta ta ai spus că ai 14 ani și mai jos ai apus ca ai 13. Regulament necitit. CNP-ul nu se potrivește vârstei tale.
 5. Nu aveai la ce altceva sa te referi.
 6. As vrea să adaug ceva. Din dovada lui eranus4, nu avea la ce să răspundă cu " Milimetri, Mushrooms, Mama Mare ", e clar la ce s-a referit.
 7. Toată lumea știe ce înseamnă "mm" Iar eranus4 s-a referit fix la acel lucru.
 8. CNP-ul lipsește. Descrierea personală esti slabă. Motivul pentru care vrei sa intri în staff e la fel. Nu ai completat tot modelul. Regulamentul nu l-ai citit.
 9. Baga videoclipul pe YT și trimite link.
 10. zNachos

  Cerere Helper

  Pe lângă greșelile gramaticale, ai 13 ani iar motivul pentru care dorești să intri în staff cât și ce i-ai spune unu player a întrebarea " Ce trebuie să fac pe server" sunt cam slăbuțe.
 11. nu au trecut 7d de la ultima cerere.
 12. Din câte vad nici nu ai modelul potrivit, la punctul 8 al modelului tau scrie "De ce dorești să fii helper pe forum?".
 13. cerere foarte bună se vede ca ai muncit ceva la ea , esti activ, ajuți playerii ,ai un limbaj și un comportament adecvat. BAFTA!
×