Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

IRemusL

MC - STAFF
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IRemusL

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IRemusL

  Te-am vazut pe server ca jignesti si injuri cam mult, iar acest comportament nu te duce nicaieri iar noi nu vrem staff cu un comportament ca acesta, pana data viitoare sa iti schimbi comportamentul si poate o sa fii acceptat !
 2. IRemusL

  Cererea ta este una buna, descrierea este destula de buna si scenariile sunt bune. Mai te-am vazut si pe server, dar nu foarte mult. Oricum Bafta !
 3. IRemusL

  Din pacate regulamentul s-a schimbat si trebuie recitit ! Trebuie sa scrii altceva acolo la ,,Ai citit regulamentul?". Dar cererea ta este buna !
 4. IRemusL

  Răsturnare de situație, nu ai voie sa faci mai multe cereri pe alte sectiuni daca ai deja pe o sectiune.
 5. IRemusL

  Si la descrierea personala este cam simpla.
 6. IRemusL

  Deci descrierea ta personala nu pare asa mare. Pe scurt este cam scurta. Ore putine (maxim 12 ore - 16 ore) Te-am vazut ca injuri, chiar daca cenzurezi nu ai voie (pe prison). Sa fii activ pe survival ! Iti dau . Motivele mai sus. Daca esti respins revino cu o cerere peste 7 zile.
 7. IRemusL

  A procedat corect , pentru prost/proasta se da pentru limbaj , dar daca faci pe cineva prost/proasta este jignire. Nu consider ca maxim sa primeasca sactionare/warn . Reclamatie inutilă!
 8. IRemusL

  Eu iti dau un deoarece trebuie sa ai 14 ani fix sau 14 ani si cateva lunii, descrierea cam scurta la Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?" si nu prea o sa inteleaga. Cnp-ul mi se pare fals deoarece nu ai 14 ani. Sa vedem ce zic si ceilalti colegi.
 9. IRemusL

  Amice tot ce faci este foarte nesimtit, nu trebuie sa faci reclamatie in care nici macar el nu a fost on doar dimineata. Itemele se sterg in 60 de secunde, in 5-6 ore nu aveai cum sa le iei. Eu sper ca solr sa nu primeasca nici warn nici remove. Consider ca aceasta reclamatie este una foarte proasta.
 10. IRemusL

  1.Numarul de inscriere: 2 2.Nick-ul in joc: IRemusL 3.Discord: IRemusL#8507 4.Dovezi: http://imgur.com/BhxEQbl , http://imgur.com/PBonZ66 5.Alte comentari:
 11. IRemusL

  Consider ca acel mute a fost dat corect , acel cuvant ,,sclavii" este limbaj sau jignire. Consider ca din nou se da reclamatii aiurea. Deci
 12. IRemusL

  Mi-am zis parerea mai sus.
 13. IRemusL

  Nu stiu daca ai citit regulamentu, dar scrie clar acolo ca cearta nu este permisa si se ia mute, ar fii bine sa consulți regulamentu ;). Aceasta reclamatie este cam aiurea facuta .
 14. IRemusL

  Consider ca ciobii nu ar trebuii sactionat si ca reclamatia este cam aiurea facuta.
 15. IRemusL

  Ai vrut sa scrii altceva ce era limbaj, dar ai scris gresit. Dar tot se intelege se vroiai sa scrii, deci daia ai luat mute.
×