Jump to content

Bun venit pe PIXELSTACK.NET

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.
Viziteaza magazinul nostru
Noutăți
 • Bun venit pe pixelstack.net!
 • Deschiderea serverului mc.pixelstack.net va fi in iarna.
 • Dam helper celor cu peste 100 de posturi.
Sign in to follow this  
OverGaming

OverGaming_ - [Cerere Trial - Helper] - [SkyBlock]

Recommended Posts

 • Numele tău real: Ma numesc Robert.
 • Vârsta ta reală: Am 14 Ani. Aici chiar nu stiu ce pot zice mai mult. Ca nu prea am ce sa zic mai mult de atat. 
 • Sectiunea pe care doresti gradul: As dori Grad pe Sectiunea SkyBlock. Pentru ca aceasta Sectiune este cea mai populara Sectiune de pe multe Servere si se pot adauga multe chestii noi sa fie din ce in ce mai tare cum a fost si aia cu Minioni, si celalalte Pluginurii facute foarte bine pentru aceasta Sectiune ca sa fie mai buna pe zi ce trece. Tot timp-ul mi-a placut aceasta Sectiune, ca eu Minecraft-ul l-am inceput cu aceasta cu sectiune si nu vreau sa renunt asa repede la ea. Dupa parerea mea, aceasta Sectiune nu se va duce vreodata. Asta este parerea mea despre aceasta Sectiune, toti au o parerere diferita. Si vreau sa raman pe SkyBlock-ul de pe Pixel care este in locul lui Server-ul Moon, care Moon a fost primul server care m-am apucat calumea de cand m-am reapucat dupa 6 luni de pauza fara Minecraft. Si la SkyBlock imi place acel mod de joc in care iti faci o insula si farmezi Bani intr-un mod foarte distractiv. Mai vinzi si la playerii. Si pe SkyBlock sunt si foarte putini Hackerii ca in mare parte Hackerii se duc pe SkyPvP/Survival unde e sectiune speciala unde sa te bati, nu ca pe SkyBlock unde singur-ul loc unde sa te bati este [/warp pvp] unde acolo mai sunt si Staffi. Si aceasta sectiune tot timp-ul mi s-a parut cea mai primitoare sectiune pentru orice fel de Playerii, buni la pvp sau fara. Nu ca pe SkyPvP unde intra doar aia buni la pvp sau pe BuildBattle unde este doar de Build.
 • Primele 7 cifre din CNP: 5040525
 • Nickname-ul tău: OverGaming_ care acest Nick este nou, inainte avea doar OverGaming dar cand m-am apucat de Moon mi-am pus nick-ul OverGaming_ si ca Moon are legatura intr-un fel cu Pixel. 
 • Descrierea ta personala: Salut, ma numesc Robert , sunt o fire mai matura si cate odata mai si glumesc. Imi plac persoanele care nu se dau mai superioare decat sunt. Imi place sa ajut, ca de aia ma apuc de multe servere, ca vreau sa le ajut cat pot si dupa daca nu mai este nevoie de ajut, renunt. Si imi plac persoanele care inteleg glumele si stiu sa fiu si maturi cand este nevoie. Ca pana la urma trebuie sa fim si maturi, nu doar cu glumele, dar odata la o luna merge si o gluma. Si sunt si calm in unele momente, nu ma agit sa spamez pe toti. Daca nu stiu ceva, intreb pe cineva care cred eu dupa parerea mea ca stie. Daca nu stiu ceva, tot timp-ul intreb ca nu actionez sa fac o prostie. 
 • ID-ul tău de Discord: !OverGaming#5366 Accept cerere doar de la un Staff, nu accept de la toti care o sa imi dea Cerere. Nu vreau sa am foarte multi in lista de prieteni. Ca daca am foarte multi in lista de prieteni o sa primesc prea multe mesaje si la un moment dat o sa fie enervant. Sau pe Discord accept cererile de la unii playerii care au o problema de tip abuz/etc.. sa imi dea poza pe privat sa il pot ajuta. 
 • Interval orar de joc: 18-20 (Nu in fiecare zi) Ca nu am la fel de mult timp ca inainte. Ca pana la urma nu pot sta toata ziua cu fata in calculator si sa joc ca e practic imposibil ca la un moment dat o sa te doara ochii si nu o sa mai poti sta si ca mai este si scoala. Inainte puteam sa stau mai mult ca aveam mai multi timp liber dar mi s-a schimbat intervalul orar si nu mai am la fel de mult timp. Ca in unele zile poate nu o sa intru pe server ca poate am teste sau alt ceva mai important. Ca pana la urma conteaza sa si termin scoala si tot ca jocurile nu sunt pe primul loc.
 • Motivul pentru care dorești să intri în STAFF: Sa ajut Server-ul si Fondatorii Serverului. Si sa am grija de chat si totul. Si pe Pixel as vrea sa fiu in Staff ca am fost si pe Moon si mi-au placut Staffi si am zis sa raman. Inainte nu am fost si Helper dar am renuntat pentru Legend ca avea mai multe accese. Si daca tot Pixel este o comunitate mai noua, zic sa incerc sa ajut sa ajunga o comunitate mai buna ca cea anterioara desigur si cu ajutor-ul Fondatoriilor. Ca daca nu sunt Fondatorii, nu exista si server-ul. Si am vazut ca Staff-ul este si mai activ ca inainte. Staff in mare parte vor cei care vor sa ajute acest Server cat pot si ei, ocupanduse de Chat si dastea si sustine Server-ul. Si cei care cred ca vor ajunge Staff doar sa se laude cu acea Functie, se inseala ca ori nu o sa fiu acceptati sau o sa primeasca remove dupa putin timp. 
 • Cum ai răspunde unei persoane care te-ar întreba "Ce trebuie să fac pe Server?": Pe server nu esti obligat sa faci un lucru anume. Daca iti place Server poti sa il susti cu un Vote cu comanda [/vote]. Dar in general pe aceasta Sectiune adica SkyBlock trebuie sa iti creezi o insula cu comanda [/is] si sa iti maresti insula si sa strangi Bani si sa ajungi cel mai bogat de pe Sectiune. Si il primul Rand, trebuie sa te si distrezi cat faci asta, pentru ca nimeni nu te obliga sa te joci sa ajungi Top 1. Daca in intervar-ul tau cat ai jucat pe server te-ai distrat, asta este tot ce conteaza, ca nu conteaza daca nu esti top 1 sau nu ai ajuns cu grad, conteaza doar sa te distrezi ca de asta ai intrat pe Server si in general pe Minecraft. Ca pe Minecraft si pe server ai intrat doar sa te distrezi, nu sa ajungi nu stiu eu ce mare zeu pe server. Dar daca vrei pe acest Server poti sa ajungi si unde m-ai sus facand cerere Helper si sa te ocupi de playerii si de chat. Sau daca vrei sa susti server-ul cu o donatie, ca nu esti obligat sa donezi, cei care doneaza fac asta doar ca vor sa sustina server-ul sau ca vor sa ajunga cu niste permisiuni si cu un grad. Si daca nu iti place acest server, poti sa ieri dar sa stii ca Staff-ul acestui server incearca sa multumeasca toti Playerii dar e imposibil sa multumeste pe oricine ca la 200 Playerii sunt mai putini de 10 Staffi superiori care se pot ocupa de problemele majore. Si daca gasesti un bug/problema pe server, nu trebuie sa te pui sa injuri Staff-ul sau sa zici ca e server-ul buguit doar pentru o problema ca pana la urma toate serverele au probleme. Ca problemele se rezolva, unele mai rapid si unele mai greu, conteaza de gravitatea bugului/problemei. Si daca nu sunt Staffi on sa nu crezi ca poti face reclama/hack sau sa faci alte prostii pe server ca pana la urma sunt si Playerii care iti pot face reclamatie foarte rapid si sa primesti ban. Ca nu prea cred ca ai intrat pe acest server doar sa joci cu Hack ca oricum vei primi ban in cel mai scurt timp posibil. Si sa nu crezi ca nu se ocupa Staff-ul daca nu este offline sau daca este online si sta AFK, ca atunci cand sta AFK poate ajuta un Player cu un Hacker sau un Staff care face abuz, ca peste tot gasesti si Staffi care intra in Staff doar sa faca abuz care vor primi remove in cel mai scurt timp posibil. Si daca nu este un Administrator on sa nu crezi ca nu se ocupa, ca ei fac din consola si config, nu pe sv.
 • Ai citit regulamentul?: E prea lung si complex... Nu prea ai cum sa ajungi un Membru Staff daca nu ai citit si regulament-ul, ca pana la urma reuglament-ul conteaza foarte mult, nu e ceva scris banal ca nu au ce face Fondatorii.
 • Alte precizări: M-am lasat de MP EY! M-am apucat de Pixel EY! (Aceasta chestie este gandita de insusi xAndreixD).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Overgaming_,la vârsta care o ai gândești mult mai matur,îmi pari o persoana responsabila,serioasa(când este nevoie).Ești foarte comunicabil și respectuos,din acest motiv ești și tu respectat la rândul tău.Îți faci treaba indiferent de ce grad ai.Ai tot respectul meu și tine-o tot așa,sper ca ești așa și în viața reală,căci mulți trebuie sa ia un exemplu de la tine.Succes!!Un mare :pro:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cererea ta a fost analizata, iar raspunsul este pozitiv.

Ai 48 de ore sa imi dai add pe Discord: TheLeak#3581.

O zi buna.

:tc: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×